Advances in the knowledge of the olive oil phenolic compounds. From Biotransformations after to their intake and their metabolic fate for exerting biological activities.

Descarregar Pdf

Doctorand/a: María del Carmen López de las Hazas Mingo

Títol: Advances in the knowledge of the olive oil phenolic compounds. From Biotransformations after to their intake and their metabolic fate for exerting biological activities.

Direcció:  Dra. María José Motilva Casado - Dra. Carme Piñol Felis

Dept./Centre:  Tecnologia d'Aliments

Titulació de Doctorat: Doctor/a per la Universitat de Lleida, Menció Internacional

Àmbit de titulació (en cas d’optar al premi extraordinari): 01 Ciències experimentals

 

Podrà ser consultada per qualsevol doctora o doctora a la Secretaria General de la Universitat de Lleida des del 14 de febrer fins al 23 de febrer de 2017, per tal de fer les consideracions oportunes i que s’hauran de comunicar posteriorment a la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, segons s’ha acordat a la reunió de 13 de febrer de 2017.

Entre el primer dia de dipòsit i el primer dia possible per a la lectura ha de transcórrer un termini de trenta dies naturals. Aquesta tesi no pot ser llegida abans del 17 de març de 2017.

 

 

 

Llistat tesis: seleccionant àmbit

Mostrant del 1 al 5 de 20 recursos