Càtedres UdL Universitat-Empresa

Càtedra Santander d'Emprenedoria Universitària

 Descarregar pdf

Càtedra Santander d'Emprenedoria Universitària de la UdL La Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària de la Universitat de Lleida és una iniciativa conjunta entre la Universitat de Lleida i el Banc de Santander que té per objectiu fomentar el talent i la cultura emprenedora en la comunitat universitària, organitzar activitats de formació, promoure la comunicació i difusió de notícies, activitats, seminaris, cursos i premis relacionats amb l’emprenedoria, potenciar la recerca en l’àmbit de l’emprenedoria i de la creació d’empreses i oferir assessorament inicial i acompanyament en els primers estadis de vida de les empreses impulsades per membres de la comunitat universitària.

La Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària de la UdL es proposa ser un dinamitzador i catalitzador de l’emprenedoria a la UdL, potenciant la transversalitat i treballant conjuntament amb la resta d’unitats de la universitat, així com amb entitats territorials de foment de l’emprenedoria.


DIRECTOR: Ramon Saladrigues Solé, doctor. en Economia (Departament d'Administració d'Empreses i GERN, Facultat de Dret i Economia)
Campus de Cappont
Edifici C-4 (Despatx 0.03)
C. de Jaume II, 73
25001 Lleida

catempren@udl.cat
infocatempren@udl.cat
+34 973 703 346

WEB: www.catedraemprenedoria.udl.cat

 

   Darrera modificació: