3r Concurs Idea de Desenvolupament d'Idees de Negoci Innovadores
 
El vicerectorat de Planificació, Innovació i Empresa, la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària, GLOBALleida i l'Ajuntament d'Alcarràs, convoquen la tercera edició del Concurs Idea de Desenvolupament d’Idees de Negoci Innovadores.

OBJECTIU

L’objectiu del concurs és impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, llicenciats o investigadors en formació, i fomentar la cultura de la innovació. Es pretén animar aquest col·lectiu a aplicar els coneixements rebuts en la seva etapa de formació universitària al desenvolupament de productes i/o serveis amb possibilitat de ser explotats comercialment.

A QUI VA DIRIGIT

El concurs es dirigeix a estudiants universitaris, graduats, llicenciats, enginyers, arquitectes i investigadors en formació, de fins a 30 anys. Els projectes es poden elaborar individualment o en grups d’un màxim de quatre persones, siguin de la UdL o d’altres universitats. En aquest últim cas, el representant del projecte ha de complir els requisits definits en aquest mateix paràgraf.
 
MODALITATS

El aspirants al premi poden presentar la seva proposta en alguna de les següents modalitats:

• Modalitat 1 - Temàtica: AGROALIMENTACIÓ
• Modalitat 2 - Temàtica: GENERAL
 
TERMINIS
 
Presentació de propostes: Termini finalitzat
Proclamació de projectes finalistes: Projectes finalistes 
Bloc formatiu: Dies 11, 12, 13 i 14 de juliol de 2016
Presentació de plans d'empresa: 2 de setembre de 2016