Altres programes europeus

 Descarregar Pdf

 

Programes INTERREG 2014-2020

 

-Programa POCTEFA: és una iniciativa comunitària que finança projectes que fomentin el desenvolupament sostenible territorial i la integració econòmica i social de la zona pirinenca entre Espanya-Andorra-França. És un programa gestionat per la Comunitat de Treball dels Pirineus i està dotat d'un pressupost de 189,34 milions d'euros per al període 2014-2020.

 
-Programa SUDOE: és una iniciativa comunitària que té com a objectiu contribuir al creixement i desenvolupament sostenible entre les regions del Sud-oest europeu a través de projectes transnacionals en matèria d'innovació, de competitivitat de PIMES, d'economia baixa en carboni i medi ambient. Per al període de programació 2014-2020 està dotat de 106,81 milions d'euros.
 
 
-Programa MED: aquest programa permet la interacció entre els països de l'àrea mediterrània europea per tal de què a través de la seva col·laboració contribueixin a reduir les diverses disparitats entre les regions de la UE. L'autoritat de gestió és la Regió de Provença-Alps-Costa Blava i per aquest període de programació 2014-2020 es compta amb 224,31 milions d'euros.
 
 
-Programa Europe: aquest programa permet la connexió entre autoritats regionals i locals dels diferents països de la UE per a desenvolupar polítiques regionals que porten a l'eficiència i modernització de l'economia. En aquest període 2014-2020 no hi ha restriccions de participació de països i el pressupost total és 359,32 milions d'euros.
 
 
-Programa de la Conca del Mediterrani ENI CBC MED: és una iniciativa comunitària que té com a objectiu desenvolupar una àrea de pau, estabilitat i prosperitat entre els països mediterranis pertanynents a la UE i els mediterranis no pertanyents. El programa està dotat amb 224 milions d'euros.
 
 
 
 
-LIFE: Programa de recerca ambiental
 
 
 
 

 PORTAL AFERS EXTERIORS.  Eina de Cerca de FONS EUROPEUS de la Generalitat de Catalunya

 

 

 

   Darrera modificació: