• Elaboració, fabricació o transformació de: 
    • Vegetals pelats i tallats llests per al seu consum (IV Gamma)
    • Plats preparats refrigerats (V Gamma)
    • Aliments reestructurats (VI Gamma)
  • Realització d'assajos per etapes o diferents fases de processat
  • Ús de sala blanca
  • Ús de cuina central
  • Emmagatzemat frigorífic de producte final

La planta pilot PCiTAL - UdL compta equips d'última generació i de personal altament qualificat. El que permet que els resultats dels processos alimentaris disponibles estiguin subjectes a estrictes normes de qualitat i confidencialitat.

Els equips oferts als diferents usuaris són:

  • Balances electròniques
  • Dosificador de hidrocoloides
  • Talladora de fruites i hortalisses
  • Rentadora d'aliments
  • Centrifugadora d'aliments
  • Blixer (Blender + mixer)
  • Trituradora - batedora
  • Separador d'espines i pells de sobretaula
  • Liquadora
  • Focs oberts d'inducció
  • Equip doble: paella basculant (5 kW) i marmita amb removedor (12 kW)
  • Equip cocedor d'alta pressió, amb capacitat de pasteuritzar i esterilitzar
  • Forn de convecció i vapor
  • Brasa marcadora d'1 mòdul (grill)
  • Abatidor - congelador
  • Màquina de buit de campana digital amb gas
  • Termoformadora automàtica mecànica (buit, gas i motlle doble)
  • Rentadora de vestits
  • Cambra de refrigeració (5 ºC) producte final 1
  • Cambra de refrigeració (5 ºC) producte final 2

Responsable científic del Servei

Robert Soliva Fortuny

Correu electrònic: rsoliva@tecal.udl.cat

Telèfon: +34 973 70 26 78

 

 

Personal del servei

 Abel Ortiz Catalán

Correu electrònic:  abel.ortiz@udl.cat

Mariona Segura Peralta

Correu electrònic: mariona.segura@udl.cat

 

Telèfons: +34 973 00 37 38+34 973 00 37 41

 

Nom
Planta Pilot de Tecnologia d'Aliments
Adreça

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Edifici H3, Planta baixa

C.P.: 25003

Lleida