Descarregar Pdf

Aula de Música


unicorn_logo_web


UniCorn
és un projecte musical de la Universitat de Lleida adreçat a qualsevol membre de la comunitat universitària (estudiant, antics estudiants, professorat i PAS). No és necessària experiència en el cant coral ni coneixements prèvis musicals; l'únic requisit indispensable és una bona disposició, capacitat per afinar i bona oïda.

Per tal d'entrar a formar part de l'UniCorn, es realitzarà una breu entrevista amb el director que inclourà una prova de veu (tesitura, afinació) i de lectura en iniciar l'activitat.

Els participants en aquesta activitat es comprometen a seguir regularment el règim setmanal d'assajos i a participar en els concerts, actes acadèmcs i/o intercanvis que es puguin programar. Es preveu participar en, al menys, dos concerts i dos acets acadèmics al llarg del curs.

El director
Robert Faltus, director, compositor i instrumentista, llicenciat per l'Escola Superior de Música i Art de Bratislava i per la Universitat Comenius, format en nombrosos cursos i classes magistrals a Holanda, Àustria, Eslovàquia i Espanya, és doctor en teoria i educació musical.

Robert_faltus_webEn la seva carrera professional, ha col·laborat amb nombroses corals, orquestres i institucions d'àmbit internacional, entre les quals destaquen l'Òpera del Teatre Nacional Eslovac, l'Orquestra d'Instruments Populars de la Ràdio Eslovaca, el Cor Acadèmic Tempus, l'Orquestra Orfeus, l'Orquestra Simfònica Oldenburger Orchester Akademie (Alemanya), Camerata XXI (Espanya) i moltes altres. Com a compositor compta amb el primer premi nacional SOZA per l'obra més exitosa de l'any 2004. Des d'aquell mateix any viu a Catalunya, on desenvolupa la seva tasca de director i compositor, treballant amb el Cor l'Aubadera de Móra d'Ebre, la Coral Shalom de Lleida, el Cor Eurídice de Les Borges Blanques i les Orquestres del Conservatori de Lleida. Fins a l'actualitat ha enregistrat 4 discs com a director i compositor.

Calendari
De setembre de 2013 a maig de 2014.
No hi ha activitat durant el perídode d'exàmens i durant les vacances.

Horari
Dijous, de 20.00h a 22.00h

Lloc
Assaig inicial i prova de veu: Aula 3.09 de l'Edifici Polivalent de Cappont.
A partir del 26 de setembre els assaigs es realitzaran a la Facultat de Ciències de l'Educació (Campus de Cappont), a l'Aula 0.15.

Inscripció
Gratuïta.
Els estudiants que vulguin reconèixer la seva participació a l'UniCorn com a activitat de lliure elecció (3 crèdits) o matèria transversal (3 ECTS) hauran de realitzar un inscripció equivalent a 3 CA o 3 ECTS.


Vull apuntar-m'hi o rebre més informació

____________________________________________________________________________

Serveis Culturals de la Universitat de Lleida
Campus de Cappont. Edifici Polivalent - C/Jaume II, 71 - 25001 Lleida
973 70 33 97
culturals@culturals.udl.cat
displayresource.jsp
 

   Darrera modificació: