Activitats de cursos anteriors

Nadal 2015

El cor va fer una passejada per alguns espais emblemàtics del centre de Lleida interpretant algunes nadales per felicitar les festes. 

Concerts de final de curs (2014-15)

El cor va actuar amb amb el conjunt instrumental Ensemble UdL el dimarts, 12 de maig, a les 20.00 h, en una actuació conjunta força reeixida en un saló Víctor Siurana completament ple de públic, al qual volem agrair el seu suport.

Divendres, 29 de maig, 20h, al casal Esbart Bell Camp, d'Alguaire, actuació conjunta amb l'Ensemble UdL i la coral Bell Camp.


 

Dissabte, 30 de maig, a partir de les 18h, al pati de les Comèdies (al costat de l'IEI) en un concert coral conjunt a benefici de Mans Unides.

Concerts de Nadal 2014

Unicorn_20_12_14_Paeria_Matí

cor Unicorn, conjuntament amb el cor Ressò de Sant Pere, va participar en el cicle de Nadal 2014 organitzat per l'agrupació ilerdenca de pessebristes.

Dijous, 18 de desembre, a l'aula magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, dins de les X Cantades 'Cors de Nadal'.

Dissabte, 20 de desembre, al saló de plens de la Paeria, a l'acte d'obertura del cicle de Nadal.

En aquest acte es va estrenar oficialment la nadala, 'Pels volts de Nadal', composta per aquest cicle, amb lletra d'Anna Agustí i música de Robert Faltus.

El mateix dissabte 20 de desembre al matí el cor va fer una passejada musical informal per l'eix comercial de la ciutat. Entre d'altres espais ens vam aturar al banc del "si no fos" de la plaça de la Paeria.

Concert a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs

Dijous, 18 de desembre de 2014

Unicorn_Ressó_IEI_18_12_2014_15

Concert a la biblioteca de l'Auditori Municipal Enric Granados

El maig de 2014 el cor va oferir un concert molt especial dins la biblioteca de l'auditori Enric Granados.
Un acte amb molt de caliu com queda reflectit al video i a les imatges.