Entre el Cel i la Terra: Vida Eterna, Mort i Rituals als Monestirs Medievals. IX Jornades d'Història de l'Església i la Religiositat

Os de Balaguer, del 9 al 10 de juliol

Informació sobre les Jornades

La novena edició de les Jornades d'Història de l'Església i la Religiositat del Monestir de les Avellanes es centrarà en la mort i la vida eterna en el context monàstic medieval. Es presentaran diverses aproximacions al tema de la mort i el més allà, examinant també les actituds medievals cap a la mort, els rituals funeraris, i les preparacions per al Judici Final, des de diversos punts de vista, a través de la història, l'art, la litúrgia, els textos i l'arqueologia.

Intervinents: Daniel Piñol (UB), José Luis Senra (UCM), Arturo Tello (UCM), Toni Iglesias Fonseca (UAB), Gisela Ripoll (UB) i Francesca Español (UB).

Coordinació: Karen Stöber

Preu:

COM INSCRIURE’S:

Grup de Recerca Consolidat en Estudis Medievals “Espai, Poder i Cultura”
Universitat de Lleida (espai 1.02, edifici Rectorat”
Plaça Víctor Siruana, n. 1
25002 Lleida
Tel. 973 70 31 52
 
Dades que us sol·licitem: Nom i Cognoms, Data de Naixement, DNI, adreça postal, telèfon, adreça electrònica i si heu participat en altres edicions de les Jornades
Per fer efectiva la inscripció caldrà fer l’ingrés al compte bancari que us proporcionarem un cop us poseu en contacte amb nosaltres. (telèfon 973 70 31 52medieval@historia.udl.cat )

 

RESERVA D’ALLOTJAMENT I ACTIVITATS

Per a fer les reserves d’allotjament, d’àpats i activitats heu de fer-ho directament amb l’Hostatgeria del Monestir de les Avellanes contactant a:
 
Monestir de les Avellanes
Ctra. C-12, Km. 181
25612 Os de Balaguer (La Noguera, Lleida)
Tel. 973 43 80 06
INFORMACIÓ I DUBTES A: 
Associació d’Amics del Monestir de les Avellanes
Ctra. C-12, Qm. 181
25612 OS DE BALAGUER (Noguera)
Telèfon: 973 43 80 06
Adreça electrònica: avellanes@maristes.org