1 de juliol de 2013

Descarregar pdf
 

El millor sommelier de Catalunya, a la Universitat d'Estiu de la UdL

Curs Sommelier a la Universitat d'Estiu de la UdL
Toni Lara, a la dreta, recollint el premi / Foto: Associació Catalana de Sommeliers
baixcorva
El millor sommelier de Catalunya 2013, Toni Lara, compartirà els seus coneixements amb els participants en el curs  Fem salut amb l'alimentació de la Universitat d'Estiu de la UdL. Lara, del restaurant l'Estel de la Mercè de Lleida, serà l'encarregat de conduir el tast de vins previ al sopar de cloenda, divendres 5 de juliol. Serà al Gastronomik 2.0, de Daniel Català.

Toni Lara es va proclamar millor sommelier català la setmana passada. El proper mes d'octubre participarà en el concurs estatal, que tindrà lloc  a Sant Sebastià en el marc de la Setmana Gastronomika.