Descarregar pdf

EL FOC CREUAT: La població civil en el conflicte d'Uganda
Ojamuge George Dickens



DILLUNS 12 DE NOVEMBRE DE 2007
19.30h SALA DE VIDEOCONFERÈNCIES
CENTRE DE CULTURES (CAMPUS DE CAPPONT)

Conferència: El foc creuat: la població civil en el conflicte d'Uganda, a càrrec de Ojamuge George, president del Fòrum per la Pau d'Uganda. Amb la participació de Francesc Mateu, director d'Intermon Oxfam a Catalunya.

Organitza: Intermon Oxfam en col·laboració amb el CCI de la UdL.



PRESENTACIÓ

Actualment existeixen prop d'una trentena de conflictes "enquistats", és a dir, conflictes de llarga durada, i amb una resolució sovint complexa i difícil. En aquest conflictes la població civil, especialment les dones i els nens, s'emporten la pitjor part. La majoria d'aquest conflictes es produeixen a causa de terribles atrocitats contra la població civil per part, tant dels governs, com de les guerrilles o les forces irregulars. Un dels exemples és el cas d'Uganda.

Per conèixer més d'aprop aquesta situació, i en el marc de Les visites del Sud, Internmón Oxfam organitza el 12 de novembre la conferència La població civil en el conflicte d'Uganda.


OJAMUGE GEORGE DICKENS

President del Fòrum per la Pau. És president del Fòrum per la Pau d'Uganda i assessor de desenvolupament vinculat al COWI Uganda Kampala. Ha treballat en juntes de diferents organitzacions per al desenvolupament de la subregió de Teso i en iniciatives i projectes d'autoajuda a la comunitat.

És director executiu de Vision Terudo, organització que treballa en l'eradicació de la pobresa en la zona rural de Teso a Uganda, amb programes d'agricultura sostenible, seguretat alimentaria, educació, formació i salut amb especial atenció al problema de VIH/SIDA.

És expert en comunitat i bon govern, en seguretat en entorns d'alt risc, en drets humans i incidència política (advocacy) contra la corrupció.

MÉS INFORMACIÓ

MÉS INFORMACIÓ


Centre de Cooperació Internacinal de la UdL
Qui ens visita? (Intermón Oaxfam)
En el fuego cruzado (Intermón Oaxfam)

 

   Darrera modificació: