IV Jornada del Dia Internacional de l'Educació Social

30 anys d'Educació Social a la Universitat de Lleida

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori del Centre de Cultures / Cappont
Web:
Programa de la IV Jornada del Dia Internacional de l'Educació Social
Inici:
 | 

Inauguració de la 4a Jornada del dia Internacional de l'Educació Social: 30 anys d'Educació Social a la Universitat de Lleida, amb Montserrat Rué (vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat), Maria-Pau Cornadó (degana de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social) i Albert Font-Tarrés (president de la Delegació de Lleida del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya)

El dia 2 d´octubre es celebra a tot el món el Dia Internacional de l'Educació Social, amb l'objectiu de fer visible el treball de les educadores i els educadors socials. Anualment, la Facultat d´Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida organitza una jornada amb la finalitat d'impulsar el coneixement de la professió i l'intercanvi d'experiències de professionals, acadèmics i estudiants de la ciutat de Lleida. Aquesta quarta jornada coincideix amb l'aniversari dels 30 anys dels estudis d´educació social a la nostra Facultat i Universitat, datant el seu inici de l'any 1992. Per aquest motiu es planteja una jornada amb la finalitat de posar en valor l'aportació dels estudis a la formació dels i les professionals de l'àmbit de l'educació no formal en el nostre territori, i oferir una perspectiva del què ha suposat aquests 30 anys de trajectòria.

La jornada està destinada a l'alumnat del Grau Educació Social de la Facultat d´Educació, Psicologia i Treball Social, al professorat del Grau d`'Educació Social i als professionals de tots els àmbits de l'educació social.

 

IV Jornada del dia Internacional de l'Educació Social  / 30 anys d'Educació Social a la Universitat de Lleida