El proper 30 de novembre els treballadors i treballadores del PAS estem cridats a les urnes per renovar la Junta del PAS funcionari. L’equip de persones que formen la candidatura del PAS-F de la UGT-UdL comencem aquesta nova etapa amb energia i forces renovades.

QUI SOM?

Som tu i tu, i tu també…

Som companys i companyes teus que, des del respecte a la llibertat individual, ens presentem amb veu crítica i independent, sumant les capacitats de cadascú i decidint de forma col·lectiva.

Ens comprometem a lluitar pels drets d’aquest col·lectiu i col·laborem amb les altres forces sindicals en defensa d’objectius comuns.

Ens podeu enviar els vostres suggeriments i comentaris.

Pots trobar tota la informació relativa a la nostra candidatura a la nostra web i a les xarxes socials:  Facebook i Twitter.

Representació a la Mesa d'Universitats

22/11/2017

Gràcies al vostre suport, UGT té representació en la Mesa d'Universitats

Que s'ha aconseguit:

devolució dels dies addicionals de vacances

devolució dels dies addicionals d'assumptes propis

recuperació de la paga extra del 2012

Quins son els nostres objectius:

la jornada de 35h

les pagues extres 2013, 2014

el fons social

Candidatura d'UGT a la Junta de PAS Funcionari

17/11/2017

El pròxim 30 de novembre els treballadors i treballadores del PAS estem cridats a les urnes per renovar la Junta del PAS funcionari.

Ens presentem com una llista transversal i plural amb la màxima representació de les diferents àrees que conformen la UdL.

Coneix la nostra candidatura i el nostre programa!

Dret de les persones treballadores durant el dia de les Eleccions 21D

22/11/2017

A l’espera de que es publiqui l’Ordre que estableixi les instruccions per a la participació de les persones treballadores en les pròximes eleccions del dia 21 de desembre, us adjuntem un document on detallem els permisos laborals per garantir el dret de vot i participació de les persones treballadores.