Descarregar pdf

 

Exposició
Exposició Escriptors Amics. Antonio Galeote
ESCRIPTORS AMICS
ANTONIO GALEOTE
 
Del 5 al 23 de setembre de 2009
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
 
El Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (UdL) acollirà a partir d'aquest dissabte, 5 de setembre, l'exposició Escriptors, amics que signa Antònio Galeote. Serà al vestíbul d'aquest edifici ubicat al campus de Cappont i fins el proper dia 23 de setembre. Aquesta mostra fotogràfica aplega una quarantena de retrats d'escriptors catalans contemporanis. La meitat són de les terres de Lleida.

Els professors de la UdL Jaume Pont i Xavier Macià comparteixen protagonisme amb altres figures de la literatura de les comarques de Ponent com Maria Mercè Marçal, Joan Margarit, Rosa Fabregat, Dolors Miquel, Pep Coll, Txema Martínez, Vidal Vidal, Jordi Pàmias, Albert Villaró o el recentment desaparegut Isidor Cònsul. També amb altres escriptors reconeguts dels Països Catalans com ara Jordi Coca, Pep Riba, Carme Riera o Sebastià Alzamora.

 
Apassionat de la literatura, Galeote explica que aquesta exposició és la seua "particular manera d'agrair als escriptors", amb el seu ofici de fotògraf, "les vides que m'han sabut fer viure. Per això, a més, els considero amics".
 

 

print enrera pujar

   Darrera modificació: