Descarregar pdf
Exposició Fotogràfica

Somies o treballes? / Mercè Bellera

Del 16 de febrer al 26 de març de 2015
Vestíbul de la planta baixa l'Edifici del Rectorat / Facultat de Lletres

"Estem fets de la mateixa substància que els nostres somnis."
La Tempesta. William Shakespeare

“Somies o treballes?” és un projecte de fotografia artística que mostra l’ocupació laboral dels seus protagonistes i la contrasta amb les seves professions desitjades, desvetllant al públic la dicotomia moltes vegades present a la nostra societat entre el que “som” a nivell professional i el que voldríem o “somiaríem ser”.

És una invitació tant al públic com als propis protagonistes a una reflexió introspectiva sobre els imperatius tant culturals com socioeconòmics que ens porten en molts casos a intercedir sobre aspectes clau de la nostra existència.

Mercè Bellera, (1970) nascuda a Lleida, va cursar el grau Superior de Fotografia Artística a l’escola de Belles Arts de Lleida (2004-2007). Exerceix com professora del monogràfic de fotografía que s’imparteix a l’escola Leandre Cristòfol de Lleida. Durant els darrers anys ha exposat obra seva a la Bienal de fotografía d’Olot, a la fira Inundart de Girona, a Fira emocions a Borges Blanques i a Lleida ciutat en espais privats. Actualment es dedica a la fotografía profesional i a la docència.

Projecte Somies o treballes: http://merbefotografia.com/projectes-personals/somies-o-teballes/
Mercè Bellera: http://merbefotografia.com/


e Merce Bellera a la UdL



   Darrera modificació: