Olimpíades pre-Universitàries

 Descarregar pdf

Olimpíades de la Universitat de Lleida 2019-2020

Objectiu

En diversos àmbits del coneixement hi ha tradició de proves específiques, anomenades olimpíades, que tenen com a objectiu principal motivar els joves amb talent a millorar el seu rendiment acadèmic i a despertar l’interès i la creativitat en una determinada disciplina.

La Universitat de Lleida dona suport a diferents olimpíades orientades a secundària i en facilita l’organització a partir de la seua relació amb les diferents entitats organitzadores. Aquesta acció s’inclou dins de les Activitats de Transició de Secundària de la Universitat de Lleida.

En aquesta pàgina podeu trobar informació relativa a les diverses Olimpíades que tenen lloc a la Universitat de Lleida el curs 2019-2020.

Àmbits

Olimpíades temàtiques de secundària a les quals la Universitat de Lleida dona suport:

  • OLIMPÍADA DE QUÍMICA, organitzada pel Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, 4 de març de 2020
    Coordinació: Albert Ibarz
 
Olimpíades que s’organitzen directament a la Universitat de Lleida:

Bases reguladores

La regulació de cada olimpíada, tant de l’accés com de la forma en què es du a terme, està determinada per l’entitat encarregada d’organitzar-la.

La Universtitat de Lleida té el Reglament de les olimpíades de secundària en relació amb la seua afectació a la Universitat de Lleida i dels requisits en l’atorgament de premis per part de la UdL.

Les diferents olimpíades estan coordinades per un professor o professora de la Universitat de Lleida que s’encarrega d’assegurar el compliment de la normativa que les regula.

Premis

La Universitat de Lleida, amb el suport del Consell Social, atorga el premi d’una matrícula gratuïta a qualsevol grau de la Universitat de Lleida als alumnes que han participat en alguna de les proves que es fan i/o s’organitzen a la Universitat i que compleixen els requisits següents:

a. Tenir la millor nota/puntuació en la fase desenvolupada a la Universitat de Lleida.

b. La nota/puntuació obtinguda en la fase desenvolupada a la Universitat de Lleida ha de donar accés a una fase de caràcter superior de la mateixa olimpíada/prova.

c. Encara que la nota/puntuació no doni accés a una fase de caràcter superior, però pugui ser valorada com a mereixedora del premi, la persona que coordina la prova podrà valorar positivament l’atorgament del premi.

Tanmateix, el Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat pot considerar fer mereixedors d’un reconeixement els alumnes participants que hagin destacat en el seu resultat.

 

   Darrera modificació: