Suport a l'R+D+I

 Descarregar pdf
portada

El Suport a l'R+D+I és un servei de la Universitat de Lleida que té entre els seus principals objectius:

  • Potenciar les activitats de recerca i serveis a les empreses.
  • Respondre a les necessitats dels investigadors.
  • Respondre a les necessitats de les institucions públiques i privades integrades en el sistema de recerca i innovació.

Butlletí de l'ORDI El Butlletí de Recerca i Valorització pretén mantenir informada a tota la comunitat universitària i a les empreses del nostre entorn de les noves convocatòries de recerca, jornades, i d'altres informacions d'interès, així com de l'accés a finançament per a empreses que vulguin innovar.

InfoEmprèn / Butlletí per a EmprenedorsL'infoEmprèn, Butlletí per a Emprenedors/es, pretén incentivar l'aflorament d'idees de negoci i facilitar eines de suport als emprenedors durant tot el procés de creació i consolidació dels seus projectes empresarials.
 

banner-subvenEl Butlletí de Subvencions és un servei on rebreu al vostre correu electrònic tota la informàció referida a ajuts, subvencions, beques i premis que siguin susceptibles de ser aprofitades pels vostres interessos personals i/o professionals, segons els criteris manifestats en el formulari d'inscripció al servei. Aquest servei disposa d'un espai privat des d'on podreu gestionar tota la informació relacionada amb el butlletí.

   Darrera modificació: