Si no veieu correctament aquest correu, feu click
aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Setembre 2010
InfoEmprèn.02
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda
22-23 de setembre de 2010

Per consultar

Informe Executiu GEM Espanya 2009/ Anàlisi de l'activitat emprenedora a Espanya



Què has de saber...



L'actualitat

subvencions
Aprovat el Reglament d'Empreses de Base Tecnològica de la Universitat de Lleida

Amb la voluntat de donar suport i impulsar la creació d’empreses en el seu entorn, la Universitat de Lleida va aprovar en el Consell de Govern de 16 de juliol de 2010 el "Reglament d'Empreses de Base Tecnològica de la UdL".

PREMIS I CONCURSOS

Lafarge Invention Awards 2010 (el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15/10/2010)

Premis a les millors idees empresarials d'universitaris i universitàries de les Terres de Lleida, 5ª edició (el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30/11/2010)


FINANÇAMENT

Nova línia de finançament per a persones emprenedores: INICIA finançament/ Amb aquests línia d'ajuts es vol fomentar el desenvolupament de les empreses, ajudar en la seva implantació i donar suport a les iniciatives empresarials a l'àmbit territorial català (el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29/10/10)

Ajuts destinats a entitats del sector empresarial per desenvolupar projectes d'R+D que fomentin la contractació de personal investigador dins del programa Talent empresa/ Es vol potenciar la contractació de personal investigador per part de les empreses. Poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria les microempreses, les PIME, les associacions empresarials i els centres tecnològics (el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28/10/10)

Microcrèdits per a dones emprenedores. Convocatòria 2010/ Ajut destinat a impulsar l'emprenedoria femenina i afavorir l'autoocupació i la creació d'empreses promogudes per dones.


L'experiència
Territoria

TERRITORIA és una start-up impulsada per dos doctors del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida. Aquesta empresa desenvolupa tasques de consultoria i serveis avançats en gestió i ordenació urbanística i territorial

Vegeu l'entrevista


XARXA
                    de Trampolins Tecnològics Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Projecte finançat pel Ministeri d'Educació en el marc del Programa d'Atenció Integral i Ocupabilitat dels Estudiants Universitaris

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí:
Alta/ Baixa