Si no veieu correctament aquest correu, feu click
aquí

UNIVERSITAT DE
     LLEIDA Gener 2011
InfoEmprèn.04
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda

19 de gener de 2011
IV Iniciador Osca amb José Luis Vallejo, Mercadeuda, BuyVip, etc.
Osca


21 - 23 de gener de 2011
iWeekend Zaragoza 2011
ZaragozaPer consultar

"Amb el punt de mira en la tecnologia". Malgrat la crisi, les empreses de base tecnològica han mantingut una facturació millor que en 2008.


"Prefiero a las personas que toman riesgos", Jesús Encinar, fundador de Idealista.com, portal immobiliari amb oficines per tot el món.


Què has de saber...

Biznetbarcelona.com, nova xarxa d'emprenedoria i innovació social.


Inveready First Capital, Fons de Capital Risc català especialitzat en projectes de base tecnològica


Verkami, plataforma de crowfunding per a projectes creatius
L'actualitat

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de la UdL va acollir el passat 10 de desembre l'acte de cloenda i lliurament de certificats del curs Creació d'empreses innovadores o basades en coneixement tecnològic, organitzat conjuntament pel Trampolí Tecnològic de la UdL i la Fundació CEEILleida, amb el suport de la Xarxa INICIA.


bancaja
El projecte empresarial Hesoft Group ha estat premiat en la XVI edició dels Premis Bancaja Jóvenes Emprendedores. Aquesta iniciativa emprenedora, que rep el suport del Trampolí Tecnològic de la UdL, ha estat premiada en la categoria de projectes d'empreses.

PREMIS I CONCURSOS

Pròximament... Bit! II Premi a la Innovació Tecnològica de les Terres de Lleida.


FINANÇAMENT

Subvencions per a la promoció de l'ocupació autònoma/ Finançar els projectes destinats a la constitució en persones treballadores autònomes o per compte propi d'aquelles persones en situació d'atur que figurin inscrites a les oficines de Treball de la Generalitat.

INNVIERTE, nou instrument públic en Capital Risc/ Estarà dotat de 500 milions d'euros i hi participarà el Ministeri de Ciència, l'ICO, que aportaran 150 i 100 milions d'euros respectivament, i entitats de capital risc privades, que aportaran la resta.Està previst que aquest nou fons de capital risc es llanci a principis de 2011.

L'experiència

xopie
XOPIE és un servei integral de botigues virtuals enfocades a la venda per internet. Aquesta empresa, creada per dos lleidatans, ha obert durant aproximadament dos anys gairebé 5.000 botigues.
logo
Vegeu l'entrevistaXARXA
          de Trampolins Tecnològics Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Projecte finançat pel Ministeri d'Educació en el marc del Programa d'Atenció Integral i Ocupabilitat dels Estudiants Universitaris

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí:
Alta/ Baixa