Si no veieu correctament aquest correu, feu click aquí

UNIVERSITAT DE
     LLEIDA Juny 2013
InfoEmprèn.26
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda

De l'1 al 5 de juliol de 2013
Barcelona


11 de juliol de 2013
Barcelona


12, 19 i 26 de juliol de 2013
Barcelona


Per consultar

Què has de saber...

L'actualitat
eGastronomic
Finalista Concurs IdeaUdL

egastronomicEn Gerard Gelonch i en Marc Gorgues, dos joves emprenedors, han creat el projecte eGastronomic, basat en la fusió de dos mercats: l'hostaleria i les noves tecnologies.
A través d'aquesta entrevista ens expliquen com sorgeix la idea de negoci, en quin moment es troba l'empresa i quins són els seus objectius.

Vegeu l'entrevista


L'Escola Politècnica de la UdL va acollir el passat dilluns 17 de juny la presentació del Fons d'Emprenedors de la Fundació Repsol, a càrrec de representants de l'Institut Cerdà. La iniciativa s'emmarca dins de l'estratègia del Grup Repsol de millora de la sostenibilitat dels models energètics actuals.

FORMACIÓPREMIS I CONCURSOS


FINANÇAMENT

 • Ajut InnoEmpresa - ACC1Ó (fins 6/09/13) / Té com a objectiu donar suport a les PIME en el desenvolupament de nous productes diferencials i en la sistematització del procés de la innovació que permetin augmentar la seva competitivitat
 • Línia ENISA "Jóvenes Emprendedores" - MINISTERI D'INDÚSTRIA, ENERGIA i TURISME / Té com a objectiu l'estimulació de la creació d'empreses promogudes per joves empresaris, facilitant-los l'accés al finançament preferent, amb el seu projecte empresarial com a única garantia

XARXA, de
       Trampolins Tecnològics Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí: Alta/ Baixa