Si no veieu correctament aquest correu, feu click aquí

UNIVERSITAT DE
          LLEIDA Octubre 2014
InfoEmprèn.40
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda
5 de novembre de 2014
Lleida


12-13 de novembre de 2014
València


Consulta calendari i seus

Per consultar
Què has de saber...

L'actualitat
Entrevistem a... Re-cycle Disseny

Re-cycleAnton Linares, Maria Pérez i Daniel Linares, provinents de la UdL i de cicles formatius, són guanyadors de la segona edició del Concurs IdeaUdL en la categoria general amb el projecte empresarial Re-cycle Disseny.

Entrevistem a... Agroptima

AgroptimaEmilia Vila, Ferran Gascon i Anisia Tardà són guanyadors de la segona edició del Concurs IdeaUdL en la categoria d'agroalimentació amb el projecte empresarial Agroptima.Tech FairEl Centre d'Emprenedoria i Innovació (EIC) i FINAVES organitzen una nova edició del Tech Fair. La Fira Tecnològica és el punt de trobada entre els emprenedors de base tecnològica de Catalunya i la comunitat d'antics alumnes de l'IESE.ValortecÚltims dies... Us recordem que ACCIÓ, per mitjà dels membres de la seva xarxa d'Unitats de Valorització, convoca el 4t Concurs VALORTEC de plans de negoci de patents i empreses de base tecnològica.
Si esteu interessats en participar-hi
o voleu resoldre qualsevol dubte, escriviu-nos a carolina.subias@udl.cat. El termini per presentar les idees de negoci finalitza el 22 d'octubre de 2014.

FORMACIÓ
  • Dijous Emprenedors al CEEILleida (23 i 30 d'octubre i 6 i 13 de novembre de 2014, Lleida) / Seminaris centrats en com dur endavant una idea de negoci, com iniciar-se en l'exportació, com posicionar l'empresa o com millorar la planificació financera

PREMIS I CONCURSOS

FINANÇAMENT
  • Línia ICO Empreses i Emprenedors 2014 - INSTITUT DE CRÈDIT OFICIAL (fins 15/12/2014) / Nova línia de finançament orientada a autònoms, empreses i entitats públiques i privades, tant espanyoles com estrangeres

ACCIO Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí: Alta/ Baixa