Si no veieu correctament aquest correu, feu click aquí

UNIVERSITAT DE
     LLEIDA Novembre 2014
InfoEmprèn.41
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda
Per consultar
Què has de saber...

L'actualitat
Premis Campus
              IberusDos projectes de la Universitat de Lleida (UdL) han triomfat en la primera edició dels premis a l'emprenedoria del Campus d'Excel·lència Internacional de la Vall de l'Ebre (Campus Iberus).
Edison Yara i Robert Marsellés, investigadors del grup de recerca en Química Agroalimentària Sostenible i del Centre de Desenvolupament Biotecnològic i Agroalimentari (DBA) de la UdL, s'han imposat en la categoria de "Generador d'Idees de Negoci basades en el coneixement" amb el projecte PSPnat, que té com a objectiu obtenir productes naturals de manera sostenible.
Per altra banda, el projecte
Dietary Molecular Diagnostics SL del Centre Nutren de la UdL i l'IRBLleida ha estat segon en la modalitat de "Projecte Empresarial". El DMD és un sistema que proporciona recomanacions nutricionals personalitzades.
Ambdós projectes, PSPnat i Dietary Molecular Diagnostics, han rebut el suport i assessorament de la Unitat de Valorització de la UdL (Trampolí Tecnològic).


Programa d'Emprenedoria Corporativa

Programa
                Emprenedoria CorporativaACCIÓ posa en marxa aquest nou programa que té com a objectiu afavorir la connexió entre empreses mitjanes i grans consolidades en el mercat i emprenedors, investigadors, start-ups i petites empreses per trobar sinergies que els permetin desenvolupar projectes col·laboratius de creixement.

El termini de recepció de sol·licituds de projectes finalitza
el 30 de desembre de 2014

FORMACIÓ

PREMIS I CONCURSOS

FINANÇAMENT
 • Programa Emprendedores de Bankinter - FUNDACIÓN INNOVACIÓN BANKINTER / Ajuts per a emprenedors/es amb projectes innovadors, basats en tecnologies emergents i amb un elevat potencial de creixement
 • Línea ENISA Emprendedores - MINISTERI D'INDÚSTRIA, ENERGIA I TURISME / Suport financer a pimes de recent creació promogudes per emprenedors sense límit d'edat

ACCIO Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí: Alta/ Baixa