Si no veieu correctament aquest correu, feu click aquí

UNIVERSITAT DE
     LLEIDA Abril 2015
InfoEmprèn.46
Butlletí per a emprenedors/es
Agenda
Per consultar

Què has de saber...

L'actualitat

2n Congrés Catalunya Emprèn - XX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ
(4/06/15, Barcelona)

XX
                  Forum InversioEl pròxim 4 de juny, en el marc del 2n Congrés Catalunya Emprèn, tindrà lloc el XX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És on els emprenedors i els inversors tenen l'oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre anlitzen conjuntament l'atractiu i les possibilitats d'inversió en les iniciatives empresarials.

L'objecte d'aquesta convocatòria és fomentar l'autoocupació femenina i la creació d'empreses promogudes per dones amb la finalitat d'establir una via alternativa per a l'accés de les dones al món laboral.


L'objecte dels microcrèdits és fomentar l'autoocupació juvenil i la creació d'empreses promogudes per joves amb la finalitat d'afavorir l'accés dels joves al món laboral.

Termini: 31 d'octubre de 2015

FORMACIÓ


PREMIS I CONCURSOS
 • Premi Jove Empresari 2014 (fins 11/05/2015) / Aquest premi busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial

FINANÇAMENT
 • Microcrèdits IFEM per a emprenedors i petites empreses - ICF I CAIXA D'ENGINYERS (fins 31/12/2015) / Préstecs de fins a 25.000 euros per a l'establiment, la consolidació o l'ampliació de microempreses, negocis d'autònoms i/o professionals independents, que contribueixin a la creació i consolidació d'ocupació

ACCIO Globalleida
Trampolí Tecnològic de la UdL
Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 3a planta 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 55 | +34 973 00 35 56

www.trampoli.udl.cat
trampoli@oficinardi.udl.cat
FEDES

Si vols subscriure't o deixar de rebre aquest butlletí: Alta/ Baixa