La UdL, la més transparent de Catalunya amb la URV

Segons el darrer informe de la FCyT, basat en la informació a les webs institucionals

Descarregar pdf
UdLtransparent
Portada de l'informe FCyT 2014

La Universitat de Lleida (UdL) és, juntament amb la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, la primera de Catalunya pel que fa a la informació institucional que dóna a conèixer a través de la seua pàgina web "de forma visible, accessible, comprensible i actualitzada". Així ho posa de manifest el darrer Informe de transparència de la Fundación Compromiso y Transparencia (FCyT) corresponent a l'any 2014.


El treball analitza per quart any consecutiu la web de les 49 universitats públiques espanyoles i per tercer, de les 26 privades. El rànquing estatal l'encapçalen la Universitat Carlos III, la d'Alcalà d'Henares i la de Cantàbria, amb 26 punts. La UdL i la URV en tenen 23; els mateixos que la Universitat de Múrcia. La Universitat de Lleida es manté a la banda d'universitats transparents, millorant els resultats de l'anterior anàlisi.

 

L'informe FCyT destaca els avanços dels centres públics pel que fa als indicadors sobre bandes salarials, demanda i oferta dels graus, satisfacció dels alumnes i dades sobre ocupabilitat. Dins l'àmbit econòmic, subratlla els progressos en la qualitat de la informació, ja que a la publicació del pressupost s'han afegit l'estat financer, la memòria dels comptes generals i els informes d'auditoria.

En el cas de la UdL, la institució compleix amb tots els indicadors de transparència, llevat de tres: sol·licituds de matrícula demandades, percentatge i evolució de l'oferta acadèmica, i percentatge de professorat estranger.

Notícies relacionades

Oficina de Premsa UdL / 09/10/2014
La UdL es manté com la segona universitat catalana més transparent

Més informació

Informe de transparència 201
Rànquing d'universitats públiques