Relleu al capdavant del Consell de l'Estudiantat

El nou equip vol recuperar la participació del col·lectiu en la vida universitària

Descarregar pdf
ConsellEstudiantatUdL2017
D'esquerra a dreta: Sara, Ahmed, Tatiana i Ivan. FOTO: Consell de l'Estudiantat-UdL

Recuperar la participació de l'alumnat amb la finalitat de "tornar a donar vida al moviment estudiantil" a la Universitat de Lleida és el principal repte que s'ha marcat el nou equip de govern del Consell de l'Estudiantat de la UdL, que encapçala Tatiana Figueres, alumna del grau de Dret.

És per això que s'ha creat una Secretaria de participació estudiantil -de la qual n'és responsable Sara El Harrak Bennouna, alumna d'Enginyeria electrònica industrial i automàtica-, amb la voluntat d'implicar el col·lectiu en els diferents àmbits de la vida universitària, recollir propostes i fer-les arribar als òrgans de govern de la Universitat.

Completen l'equip l'estudiant d'Administració d'empreses, Ahmed Sardar (tresorer); l'alumne de Dret, Ivan Alcolea (secretari), i Meritxell Aragonès, que cursa Infermeria.

Altres dels seus reptes, expliquen, seran organitzar activitats d’oci i de lleure per donar a conèixer a tot l’estudiantat els consells de cada centre, i coordinar les tasques dels diferents consells per poder donar respostes als interessos de tot el col·lectiu.