Jornada tècnica: Tecnologia de polsos elèctrics per a la innovació en el sector alimentari

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
En remot
Web:
Jornada tècnica: Tecnologia de polsos elèctrics per a la innovació en el sector alimentari
Inici:
 | 

Jornada tècnica: Tecnologia de polsos elèctrics per a la innovació en el sector alimentari.

L’ús de la tecnologia de polsos elèctrics en el sector alimentari està guanyant interès en els darrers anys perquè és fàcil d’emprar, permet l’obtenció d’aliments segurs de major qualitat, millora els rendiments de producció, promou la sostenibilitat ambiental i pot aplicar-se en nombrosos processos alimentaris. Per una banda, l’aplicació de polsos elèctrics presenta un gran potencial com a alternativa a la pasteurització tèrmica de fluids alimentaris.

En tractar-se d’una tecnologia no tèrmica, permet obtenir productes microbiològicament estables, mantenint les característiques organolèptiques i nutritives. Per altra banda, els polsos elèctrics poden utilitzar-se en operacions convencionals a la indústria alimentària, com són l’extracció, la difusió, el marinat, la deshidratació, etc.

Aquesta jornada pretén donar a conèixer la tecnologia de polsos elèctrics i la seva potencialitat en la indústria alimentària, presentant els fonaments i les aplicacions de la tecnologia, els equips industrials disponibles, i les oportunitats de negoci per al sector alimentari.