Presentació dels projectes tecnològics de l'alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius, i xerrada: Mart, la següent frontera de la tecnologia

Mercat de Tecnologia de la UdL 2022

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
En remot
Web:
Mercat de Tecnologia de la Universitat de Lleida 2022
Inici:
 | 

Presentació dels projectes tecnològics de l'alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius, i posterior xerrada: Mart, la següent frontera de la tecnologia, a càrrec de Joan Anton Català (astrofísic, químic quàntic i divulgador científic), en el marc del Mercat de Tecnologia de la UdL.

El Mercat de Tecnologia és la més gran exposició de treballs i projectes tecnològics i de ciència de l'alumnat de Secundària i Formació Professional, de diversos centres educatius de la demarcació de Lleida i d’altres territoris. És un dels esdeveniments de promoció en l’àmbit de la tecnologia més important a Catalunya i són un lloc d’intercanvi d’experiències relacionades amb la tecnologia que permeten el traspàs de coneixement entre el propi jovent, tot contribuint a la generació de vocacions a l’àmbit tecnològic. Però, sobretot, són escenaris que donen visibilitat que es mereix la feina realitzada, al llarg del curs, a les aules dels centres docents, a través dels projectes que s’exhibeixen al Mercat de Tecnologia de la Universitat de Lleida. Enguany serà el XIX edició.

MercatTecnologiaUdL2022

Seguir l'acte en directe