Xerrada: Oye Polo. Com convertir-se en les Azúcar Moreno del podcasting català (salvant algunes distàncies)

19a Setmana de la Comunicació de la UdL

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Saló Víctor Siurana / Rectorat
Web:
19a Setmana de la Comunicació de la UdL
Inici:
 | 

Conferència de la 19a Setmana de la Comunicació: Oye Polo. Com convertir-se en les Azúcar Moreno del podcasting català (salvant algunes distàncies), a càrrec de les podcasters Ana Polo i Maria Rovira.

Ana Polo i Maria Rovira són les autores d’ ”Oye Polo”, un podcast de caràcter humorístic sobre tot allò que els passa al dia a dia en la seva vida quotidiana, i en perspectiva de gènere. Totes dues combinen els seus projectes personals amb aquest programa, que ara té una versió digital. Polo, és coneguda per haver passat professionalment per Catalunya Ràdio i pel programa “La Segona Hora”, de RAC-1. Des del setembre de 2020, condueix el podcast “Oye Polo” a Ràdio Primavera Sound, juntament amb l'humorista, escriptora i guionista Maria Rovira, coneguda popularment com a “Oye Sherman” i col·laboradora del programa “L'Estat de Gràcia”, de Catalunya Ràdio.

“Oye Polo” és un format a dues veus, carregat de sarcasme i de denúncia cap a la discriminació sistemàtica a què se sotmet a la dona en tots els àmbits. Es tracta d’un podcast que ha anat agafant posicions d’entre els més escoltats en llengua catalana.

 

 

Setmana Comunicacio UdL 2022