Convocatòries AGAUR

 Descarregar pdf

 

bot inici UPD

Convocatòries Externes   Convocatòria MQD Convocatòria ECTS


Convocatòria d'ajuts per a la Millora de la Qualitat Docent de les universitats catalanes (MQD), 2010 bot nou

Aquesta convocatòria té per objecte concedir ajuts a projectes que tinguin per finalitat la millora de la qualitat docent, en especial els que vagin adreçats a millorar el nivell de formació que assoleixen els estudiants, com també el rendiment acadèmic a les titulacions, d'acord amb la nova estructura de l'EEES.

CONVOCATÒRIA TERMINIS DOCUMENTACIÓ RESOLUCIÓ ENLLAÇ A LA CONVOCATÒRIA

DOGC núm. 5708 - 06/09/2010

Presentació de sol·licituds:
del 7 de setembre de 2010 al 7 d'octubre de 2010
Sol·licitud   AGAUR
L'imprès de sol·licitud normalitzat s'ha de trametre pel responsable del projecte, mitjançant el registre electrònic de l'AGAUR. Una vegada lliurat, i amb el segell del registre d'entrada a l'Agència, s'haurà de remetre una còpia de tota la informació a la Unitat de Planificació Docent (eees@vd.udl.cat)


Convocatòria d'ajuts per a l'adaptació de la metodologia docent d'acord amb els objectius del procés de Bolonya (ECTS), 2006-2007.

Aquesta convocatòria té per objecte impulsar la participació de les universitats catalanes en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) i en l' Espai Europeu de Recerca, que formen part de l' Espai Europeu del Coneixement (EEC) impulsat per la declaració de Bolonya, i l'estratègia de Lisboa. Pretén afavorir la verificació dels objectius fixats pel 2010, any en què hauria d'haver culminat el procés de convergència cap a l'EEC.

Per tal d'informar-vos sobre les bases, l'estat i els requisits de les convocatòries, posem a la vostra disposició un seguit de documentació i enllaços que esperem us siguin d'ajuda.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA TERMINIS IMPRESOS I DOCUMENTACIÓ RESOLUCIÓ ENLLAÇ A LA CONVOCATÒRIA
DOGC núm.4170 Terminis   Document de resolució AGAUR

 

   Darrera modificació: