Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Juliol 2013
@UdL #004
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT

Tecnologia d'Aliments UdL
Fixa en quatre les línies l'especialització de la UdL: agroalimentació, biomedicina, tecnologia i sostenibilitat, i desenvolupament social i territorial.
El nivell d'educació protegeix de la depressió les dones grans     

En el cas dels homes, el fet de comptar amb una parella en les seues vides és un factor protector contra aquest trastorn, segons un estudi de la Facultat d'Infermeria.


Rècord de troballes al jaciment dels Vilars d'Arbeca  

La campanya ha posat al descobert una fíbula i un braçalet de bronze, fragments grans de fusta d'uns 2.300 anys d'antiguitat, ceràmica i ossos d'animals.

PUBLICACIONS

Portada llibreDuelo y memoria. Espacios para el recuerdo de las víctimas de la represión franquista en perspectiva comparada
C. Mir, J. Gelonch (eds.)
Edicions de la Universitat de Lleida, 2013

Recull de vuit aportacions sobre les intervencions memorials i el procés de construcció de la memòria històrica a Espanya i Europa.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
Jornada Agricultura de PrecisióAvui comencen els cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL que s'imparteixen a la ciutat de Lleida.


Arcadi OliveresExperts dels cinc continents en agricultura de precisió es donen cita al campus de Cappont a la 9th European Conference on Precision Agriculture.

Meeting MedievalL'11 de juliol tindrà lloc l'acte acadèmic de lliurament de les orles a la primera promoció del Grau en Ciències Biomèdiques de la UdL.


A MÉS
Rectorat de la UdLL'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL es presenta en societat el proper 10 de juliol, un cop renovada. El  nou president, Josep Maria Moragues, vol que l'entitat ajudi a trobar feina a exalumnes.


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23