Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Novembre 2013
@UdL #006
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT

Càtedra Escacs UdL
El Consell de Govern n'aprova la creació, així com una doble titulació de màster amb Indonèsia en Enginyeria Informàtica i Ciències de la Computació.
L'ETSEA participa en l'organització d'un fòrum mundial sobre innovacions agràries a Abu Dhabi   

El Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió és l'únic representant espanyol que assessora la trobada, que tindrà lloc al 2014.


La UdL i la UOC creen un portal educatiu sobre la Unió Europea   

Ofereix continguts, materials descarregables i jocs per als docents de qualsevol país de la UE.


PUBLICACIONS

Portada llibreAlgorithms and complexity.
Autors Diversos
Edicions de la Universitat de Lleida, 2013

Després d'anys d'experiència acumulada en les aules, els professors del curs Algorísmia i Complexitat de l'Escola Politècnica Superior, presenten aquesta compilació d'activitats desenvolupades tant en l'àmbit teòric com en les sessions de laboratori.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
Cicle de Cinema i Drets HumansEl Cicle de Cinema i Drets Humans fa deu anys. A partir del dia 12, documentals i xerrades sobre el dret a la salut, les forces de seguretat o la violència que pateixen els civils a la República Democràtica del Congo.


Congrés AviculturaCom parlar de la mort als infants i als adolescents, és el tema de les X Jornades Maria Rúbies de Recerca i Innovació Educatives que se celebren el 15 i 16 de novembre.

Congrés d'Història de la Pintura ModernaEl director durant 14 anys de la restauració de la Capella Sixtina, Gianluigi Colalucci, obre el X Congrés Internacional d’Història de la Pintura de l’Època Moderna que acull el Rectorat del 18 al 20 d’aquest mes.


A MÉS
Concurs Idea de NegociObert el II Concurs Idea de Desenvolupament d'Idees de Negoci Innovadores que dobla els seus premis en aquesta edició. Fins al 31 de gener, estudiants, titulats o investigadors en formació poden presentar les seues propostes més creatives i emprenedores. 


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23