Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Novembre 2014
@UdL #016
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


Es tracta d'un títol singular, únic a Catalunya i a l'Estat de 360 crèdits, que permetrà als estudiants assolir els dos títols en sis anys.
Un estudi posa de manifest que les empreses de Lleida són massa petites

La Càtedra Repsol de competitivitat i desenvolupament regional de la Universitat de Lleida, ha analitzat l'estructura empresarial de la demarcació.


Personalitzar el cribratge del càncer de mama redueix costos i falsos positius   

Així ho conclou una recerca de la Facultat de Medicina i l’IRBLleida que ha avaluat fins a 2.624 estratègies.


PUBLICACIONS

Louis Aragon y España
P. Solà Solé
Edicions de la Universitat de Lleida, 2014

Louis Aragon, fidel a la ideologia comunista, va ser un gran admirador d'Espanya i de l'heroica resistència del poble republicà, i la seva fascinació va perdurar al llarg de tota la seva vida. En aquest llibre, l'autor analitza exhaustivament les relacions i els esdeveniments que van vincular al poeta amb els protagonistes i la història d'aquest convuls període a Espanya.

rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
A pocs dies del primer aniversari de la mort de Nelson Mandela, l’11è Cicle de Cinema i Drets Humans, que s’inicia el proper dia 6, dedica una les seues sessions al  líder antiapartheid i expresident de Sud-àfrica.


Els manuscrits il·luminats durant el segle XV i inicis del XVI seran els protagonistes, els dies 17 i 18, del III Cicle internacional de conferències d’Història de l’art que organitza el Grup de recerca ACEM de la UdL.

Música de cine al Rectorat el proper 19 de novembre. Joan Espina i Miguel Ángel Dionis interpretaran peces de John Williams, Arvo Pärt, Carlos Gardel, James Horner, Astor Piazzolla, George Gershwin, Jerry Bock, Dmitri Xostakovitx i Nigel Hess.


A MÉS
Carregar el mòbil de manera ràpida i gratuïta ja és possible al campus de Cappont. La UdL ha instal·lat un eco-carregador que funciona amb energia solar, gràcies a un acord amb Greensol Smart City Solutions SL.


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23