Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Febrer 2015
@UdL #019
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


Les investigacions es fan en col·laboració amb cinc empreses dels àmbits de la salut, les finances, la tecnologia i la gestió forestal.
Experts del Centre d’Art d’Època Moderna treuen a la llum un altre Sorolla

Es tracta d'un paisatge fluvial o lacustre dels inicis de la carrera artística del pintor valencià.


Primer videojoc a l’Estat per millorar el clima laboral i el rendiment

Creat per la professora de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, Gemma Filella, per encàrrec d'Activa Mútua 2008.


PUBLICACIONS

En torno al renacimiento de China
Eugeni Bregolat
Edicions de la Universitat de Lleida 2014

Aquest llibre inaugura la col·lecció "Estudis Asiàtics" de la Universitat de Lleida. En l’obra, editada pels professors, Joan Julià-Munné i Imma Creus, es recullen més d’un centenar d’articles d'Eugeni Bregolat i entrevistes a qui fou ambaixador espanyol a la República Popular Xina, els quals ens permetran conèixer l’evolució del gegant asiàtic al llarg d'aquesta última dècada.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
Els reptes que planteja l'Espai Europeu de Justícia als sistemes judicials nacionals i com aquest afectarà als ciutadans de la UE, seran abordats en unes Jornades que tindran lloc a la Facultat de Dret i Economia els propers 12 i 13 de febrer. 


L’Escola Politècnica Superior organitza novament la fase local de la major competició internacional de robòtica per a jovent. La First Lego League se celebrarà el 21 d'aquest mes al campus de Cappont.

La música de Brahms i de Beethoven serà la protagonista del proper concert de la Temporada musical de la UdL. La Sala d'actes del Rectorat acollirà, el dia 25, a les 18.00h, l'actuació del Quartet Havel.


A MÉS
Jaume Porta, Josep Maria Bricall i Carmina Virgili, han estat distingits amb la Medalla ACUP, un premi que lliura l'Associació Catalana d’Universitats Públiques per reconèixer les contribucions a la millora del sistema universitari.


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23