Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Març 2014
@UdL #010
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


Introduir la perspectiva de gènere en docència, recerca i gestió, i eradicar la violència masclista, són els altres eixos del document.
La First Lego League aplega un miler de persones al campus de Cappont 

La fase local de la major competició internacional de robòtica ha estat organitzada, per tercer any consecutiu, per l'Escola Politècnica Superior.


Nou marc per a l'ensenyament del xinès a la UdL, amb l'Institut Confuci   

Els estudiants que cursin aquesta llengua a la universitat podran obtenir el títol oficial HSK de mandarí fent l'examen a Lleida.


PUBLICACIONS

Gimnástica y educación física en la sociedad española de la primera mitad del siglo XIX.
X. Torrebadella i Flix
Edicions de la Universitat de Lleida, 2014

Durant la primera meitat del segle XIX, les institucions higièniques, pedagògiques i militars van veure en l’educació física de la joventut un mitjà per combatre molts dels declarats problemes d’Espanya. L’autor fa una análisi històrica d’aquests canvis i del marc sociocultural en què s’inscriuen.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
El sociòleg i jurista, Salvador Giné, serà investit nou doctor honoris causa de la UdL aquest dimarts, a proposta de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social.


Dissabte 8 de març, la Universitat obre les seues portes a les famílies del futur alumnat perquè coneguin els diferents campus i titulacions.

Les jornades Universitat-Empresa compleixen 25 anys. Enguany tindran lloc el dia 11 i estan dedicades a les fonts renovables d’energia elèctrica.


A MÉS
El Servei de Reproducció d'Imatge ha adquirit un drone per enregistrar imatges aèries de les instal·lacions de la UdL, ja siguin edificis, camps experimentals o excavacions arqueològiques. Les institucions públiques també podran sol·licitar 'els seus serveis'. 


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23