Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Desembre 2014
@UdL #017
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


De la mà de la Tianjin Foreign Studies University, amb la què també posarà en marxa un doble grau en estudis xinesos i hispànics.
Identifiquen una variant genètica relacionada amb la personalitat impulsiva

Els investigadors de la UdL i l'IRBLleida volen estudiar si també està implicada amb l'Alzheimer i l'esquizofrènia.


Tecnologia d'Aliments, ADE i Informàtica, amb les millors taxes d'inserció laboral

Segons un informe que conté dades del Ministeri d'Educació, la Seguretat Social, l'Institut Nacional d'Estadística i la Conferència dels Consells Socials de les Universitats Espanyoles.


PUBLICACIONS

De l'esbós al mur. Víctor Pérez Pallarés, muralista Autors diversos
Museu de Lleida Diocesà i Comarcal
/ Edicions de la Universitat de Lleida 2014

Primer número de la col·lecció Catàlegs que editen conjuntament Edicions de la Universitat de Lleida i el Museu de Lleida Diocesà i Comarcal. Aquest correspon a l'exposició que el Museu dedica a l'obra muralística del pintor lleidatà.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
Una de les obres més emblemàtiques de Bach, les Variacions Golberg, podrà escoltar-se el dia 3, a les sis de la tarda, al Rectorat. Seran interpretades per un dels pianistes catalans amb més projecció internacional, Miquel Villalba.


Chema Alonso és un dels millors experts mundials en seguretat informàtica. Aquest hacker, conegut com el maligno, ens explicarà el proper 4 de desembre com protegir-nos d’espies al facebook, gmail o mòbil.

Fins al 15 de desembre es pot veure a la Biblioteca de Lletres l’exposició del Centenari de la Primera Guerra Mundial. Llibres d’història, documentals i pel·lícules sobre aquest conflicte bèl·lic d’inicis del segle XX.


A MÉS
El filòsof i escriptor, José Antonio Marina, serà el protagonista de la presentació del nou Centre de Formació Contínua de la UdL. L'autor d'El miedo y el aprendizaje de la valentia, ens parlarà del talent.


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23