Curs on-line d'alimentació saludable i nutritiva

Soc la Georgina Neach, dietista-nutricionista amb una visió integral de salut. No tal sols som el que mengem sinó, com processem i absorbim els nutrients dels aliments per tal de nodrir tot el nostre organisme.

En aquest curs explicaré, de manera senzilla i dinàmica, com estalviar temps a la cuina i menjar sa, com cuidar la nostra flora intestinal, com menjar des de la consciència plena i com podem fer receptes i batuts boníssims sense sucres...entre moltes altres coses. Us hi espero!

El curs comença el dia 30 d’abril i s’impartirà de manera on-line, cada dijous de 17 a 19 hores, durant 4 setmanes.

 

CONTINGUT DEL PROGRAMA

Dia 30/4/2020

2h. 17-19h

  • Batch Cooking. Mètode per menjar sa i estalviar temps a la cuina
  • Exemples de plats equilibrats amb el mètode batch coocking respectant la idònia combinació d’aliments

 

Dia 7/5/2020

2h. 17-19h

  • Ets conscient del sucre que menges diàriament? Hi ha molts aliments envasats que contenen grans quantitats de sucre, t’explicaré com detectar-lo per tal que tinguis coneixença del que ingereixes
  • Elaboració de postres saludables sense sucre

  

Dia 14/5/2020

2h. 17-19h

-   Claus per tenir cura de la salut intestinal? Cada individu alberga 100.000 milions de microorganismes de 400 espècies, majoritàriament bacterianes. Més del 95% viu en el tracte digestiu, sobretot al còlon. És la flora intestinal, un complex ecosistema ple de microbis beneficiosos per a la salut. Aquesta flora duu a terme diverses funcions a nivell metabòlic, fisiològic i a nivell de sistema immunològic.

  • Elaboració d’un fermentat. El xucrut

  

Dia 21/5/2020

2h. 17-19h

  • Mindful eating o alimentació conscient. És una manera d’entrenar la ment, el cos i els sentits a menjar de manera plena. Per tal de gaudir del àpats, evitar augmentar de pes i alimentar-nos quan realment tinguem gana.
  • Elaboració de batuts healthy