Servei d'Atenció Psicològica i Servei de Suport Psicopedagògic

 Descarregar pdf
La UdL ofereix el Servei d'Atenció Psicològica (SAP)  i el Servei de Suport Psicopedagògic (SSP) amb la voluntat d'oferir a l'estudiantat  la possibilitat d'obtenir atenció psicològica inicial i individualitzada per a diferents problemes psicoanímics o en el cas de patir algun trastorn de l'aprenentatge i la comunicació que requereixin de suport psicopedagògic o emocional, i que afectin a la seva vida acadèmica. Es realitza un assessorament personalitzat. Per poder accedir a qualsevol dels dos serveis, cal complir amb el requisit d'estar matriculat a la UdL o a l'INEFC (centre adscrit a la UdL).
 
Si ets estudiant i demanes ajuda a través d'algun d'aquestes dos Serveis és important que et comprometis a assistir a les visites programades, cas que no sigui així cal que ens avisis amb temps ja que un altre estudiant se'n pot beneficiar. 
 
Estem per ajudar-te, ajuda'ns tu també.
 
 
 
Aquest curs 2021-2022 el SAP es realitza en modalitat presencial i modalitat virtual. Pots demanar visita a través de l'aplicatiu de Cita Prèvia que trobaràs en aquest enllaç. Quan sol·licitis hora, cal que indiquis quina modalitat de visita tries.
 
Si et sorgeix algun dubte sobre com demanar hora, pots consultar aquest manual.
 
AVÍS: Davant la situació actual de COVID-19 i fins a nou avís, totes les visites es realitzaran en modalitat virtual.
 
 
Per a qualsevol dubte o aclariment et pots posar en contacte amb: 
 
Informació i Orientació Universitària
 
Servei d'Atenció Psicològica a l'Estudiant (SAP) Tel. 973 003 589   sap@udl.cat
Servei de Suport Psicopedagògic (SSP) Tel. 973 00 3505    udlxtothom@udl.cat
 

 

   Darrera modificació: