Universitat d'Estiu de la UdL 2019

La Universitat d'Estiu de la UdL, que enguany arriba a la seva vint-i-setena edició, ofereix 65 cursos -2 dels quals són semipresencials i 8 virtuals- de diversos àmbits, com ara la salut, l'educació, la història, la gestió del patrimoni, el teatre, la música, la fotografia, el medi ambient, l'energia, la gestió empresarial i les noves tecnologies, que tindran lloc en 17 municipis de Lleida, 1 de Barcelona i 1 de Girona.
 
Tots els cursos programats per aquesta edició apleguen més 250 professors/es i se celebraran, la majoria, entre el 25 de juny i el 19 de juliol, tot i que n'hi ha un programat al juny, un a l'agost, un al setembre i un altre a l'octubre.  Dels 65, 32, es duran a terme a Lleida, i 7, a La Seu d'Urgell, la seu més antiga dels cursos de la Universitat d'Estiu. Els altres municipis que acullen cursos seran Tremp, Isil, Igualada, Agramunt, Alcoletge, Juneda, La Granadella, Torrebesses, Arbeca, La Granja d'Escarp, Solsona, Balaguer, Ós de Balaguer, Esterri d'Àneu i, per primer cop, Soses, Cervera i Besalú (Girona).

La matrícula comença el 9 de maig i romandrà oberta fins a la data d'inici de cada curs. Les persones que es matriculin abans del 15 de juny tindran descomptes.
 
A l'espera de les dades d'enguany, la Universitat d'estiu suma ja 14.130 alumnes en els 732 cursos realitzats al llarg dels darrers 26 anys de trajectòria. L'edició de 2018 va arribar als 910 participants repartits en 53 cursos.

Novetats

Sàtira social, música i aigües subterrànies centren els cursos d'estiu a La Seu d'Urgell

15/07/2019 / Una vuitantena de persones participen aquesta setmana en els cursos d'estiu a La Seu d'Urgell. L'oferta es concentra entre els dies 15 i 19 de juliol

La pedra seca inaugura el programa de la 27a Universitat d'Estiu

05/06/2019 / La construcció amb les tècniques tradicionals de pedra seca i la conservació del patrimoni són els eixos del curs que enguany inaugura l'oferta d'estiu 2019.

Les temàtiques socials, un dels eixos de la Universitat d'estiu

02/05/2019 / En total s'han programat 65 cursos d'àmbits com la salut, l'educació, la història, la gestió del patrimoni, el teatre, la música, la fotografia, el medi ambient, l'energia, la gestió empresarial i les noves tecnologies.