Descarregar pdf

Contractació i Compres
ANY 2008  /  LICITACIONS : OBRES


Termini de presentació: 4 d'abril de 2008 (14.00h)
Nº EXPEDIENT: 2008/CA-19



OBJECTE:

Concurs públic per a la contractació d'una consultoria i assistència tècnica per a la redacció de projectes específics d'adequació d'espais existents, als requeriments dels "Espais europeus d'educació superior (EES)" de la Universitat de Lleida


DOCUMENTACIÓ:


OBERTURA PÚBLICA DE PROPOSICIONS :

S'informarà oportunament | Sala de Juntes 3r pis - Edifici del Rectorat (P. Víctor Siurana, 1 - Lleida)


INFORMACIÓ ADICIONAL:

Les empreses podran descarregar-se els plecs de clàusules administratives i tècniques des d'aquesta pàgina. Els plecs i la informació gràfica es poden obtenir a la Copisteria Universitària Armengol (Pl. Cervantes, 8 - Lleida. Tfn 973.27.37.93)


Per informació relacionada amb les clàusules administratives:

Per informació relacionada amb les prescripcions tècniques


Lloc de presentació de les ofertes

Al Registre General de la UdL, de dilluns a divendres de 9h. a 14h. (cal adjuntar als sobres tancats els document degudament omplert i signat de "Sol·licitud d'admisió de documentació" que figura en el full 14 dels plecs, Annex III).

NIF de la UdL: Q7550001G (a efectes de constituir la garantia).


NOTA IMPORTANT:

Per aquelles persones que estigueu interessades en participar en aquest concurs, us demanem trameteu a l'adreça merce@afin.udl.cat indicant assumpte: concurs 2008/CA-19, nom de l'empresa, persona de contacte i telèfon. Per qualsevol avís o canvi urgent, us ho farem saber pel correu facilitat.



print enrera pujar

   Darrera modificació: