Activitats

 Descarregar pdf

FORMACIÓ

 

Taller de lettering "Mots amb traça"

Per celebrar Sant Jordi, el 22 d’abril l’Institut de Llengües va organitzar un taller de lettering. Sota el guiatge d’Inés Señas, creadora del projecte The Flower Journal, els participants van aprendre la tècnica d’agafar el retolador i com fer els traços de les diferents lletres per poder escriure les primeres paraules.

El taller, obert a la comunitat universitària i adreçat especialment als alumnes de l’Escola d’Idiomes de la UdL, es va fer en línia, amb una durada d’una hora i mitja, i va exhaurir totes les places disponibles.

 

  Mou-te. Taller d’Autogestió de la Interculturalitat i el Multilingüisme

L’Institut de Llengües ha tornat a oferir, en línia, aquest taller –enguany és la cinquena edició–, adreçat especialment als estudiants de mobilitat sortint i als membres del Voluntariat Lingüístic de la UdL, però que també resta obert a la resta d’estudiants universitaris.

Amb aquest taller es pretén que els estudiants que han de sortir a estudiar fora o els que ajuden els estudiants de fora prenguin consciència de la importància de valors com la interculturalitat i el multilingüisme, a partir de conceptes com la diversitat, la sostenibilitat, etc.

Consta de dos blocs: llengua i cultura. En el primer es tracten temes com ara un test d'obertura lingüística, un itinerari de consciència lingüística, el passaport europeu de llengües, el decàleg "Sigues lingüísticament sostenible" o l'acreditació d'idiomes per estudiar a l'estranger. En el segon, un test d'obertura intercultural, un itinerari de consciència intercultural, consells per no ficar-se de peus a la galleda, testimoniatges, etc.

 

 

 

 

   Darrera modificació: