Convocatòria de préstec d'ordinadors portàtils als estudiants de la UdL

 Descarregar pdf

Convocatòria de préstec d'ordinadors portàtils als estudiants de la Universitat de Lleida amb dificultats econòmiques o necessitats sobrevingudes durant el curs acadèmic.

Modalitats

Modalitat A: préstec d’un ordinador portàtil durant el curs per a estudiants amb dificultats econòmiques.

Modalitat B: préstec de curta durada d’un ordinador portàtil per a estudiants amb necessitats sobrevingudes, mentre substitueixen el seu equipament habitual, amb un termini màxim de 2 mesos.

Requisits

Al presentar la sol·licitud els estudiants han de complir els requisits següents:

  • Ser estudiant de la UdL en qualsevol titulació oficial de grau i màster en un centre propi de la UdL.
  • No disposar d'equipament informàtic suficient per dur a terme les activitats acadèmiques.

Modalitat A:

  • Haver sol·licitat Beca General del Ministeri d’Educació i FP.
  • No superar el tram de renda familiar 2 establert per la Generalitat de Catalunya (Beques Equitat).

Modalitat B:

  • Justificació de la necessitat temporal d’ordinador portàtil

Sol·licitud

La sol·licitud es presentarà únicament a través del FORMULARI de microsoft Forms. 
Heu de fer l'activació de l'Office 365 per al vostre compte d'usuari de la UdL. L'enllaç a la guia és: Servei Office 365, apartat "Activació del servei Office 365".

Les sol·licituds es poden presentar durant el curs acadèmic.

En el cas de la modalitat A, si és vol renovar el préstec de l’ordinador, sempre que es continuïn complint els requisits, la sol·licitud s’ha de fer durant el mes de setembre.

Lliurament de l'ordinador

Un cop el vicerectorat rebi la sol·licitud es posarà en contacte amb la persona sol·licitant per confirmar la disponibilitat de material i l'entrega de l'ordinador es farà a la Biblioteca de Lletres.

Per qualsevol consulta adreceu-vos a veo.secretaria@udl.cat

Resolució

Les sol·licituds es resoldran per ordre de presentació i tenint en compte el compliment dels requisits, fins l’exhauriment d’existències i es notificarà a l’estudiant adjudicatari per correu electrònic.

Programari: paquet ofimàtic Microsoft

Us podeu descarregar el paquet ofimàtic de Microsoft i instal·lar-lo fins a 5 dispositius propis, vinculant-hi el compte d'estudiant de la UdL.

Recordar-vos que també disposeu d'aquestes eines en la versió online, juntament amb un espai d'emmagatzematge on desar-hi informació.

Com puc descarregar l'Office al meu ordinador?

Per fer-ho heu d'activar el vostre compte al Servei d'Office 365 (aquells que no ho hagueu fet ja) i posteriorment descarregar-lo des del portal.

Us deixem aquest document on s'explica el procés d'activació i la descàrrega: Servei Office 365 (Activació, accés i descàrrega)

Quin ús puc fer d'aquest programari?

El servei d'office 365 online i les eines d'office d'escriptori només poden ser utilitzades per l'estudiantat que hi vincula el compte. No està permesa la compartició d'aquestes llicències ni l'ús del programari amb altres persones.

El material que tingueu associat al servei office 365 online i la possibilitat d'utilitzar les eines estan lligats a la condició d'estudiantat de la UdL. L'accés als serveis es regirà en cada moment a la política d'accés de serveis de la UdL i les condicions que ofereixi Microsoft. Cada estudiant haurà de gestionar aquell contingut que vulgui conservar quan acabi la seva vinculació amb la institució.

Assistència en l'activació i obtenció del programari

Els estudiants podreu reportar-nos incidents a l'hora d'accedir al portal d'activació, accés al portal d'office i opció de descàrrega de l'office. Ho podeu fer via el portal https://cautic.udl.cat

No es proporciona assistència al procés d'instal·lació, configuració de l'eina als vostres dispositius. En el cas que no funcioni la instal·lació o configuració, haureu de fer ús de les vies i recursos propis d'assistència tècnica que utilitzeu habitualment.

El programari del paquet d'office d'escriptori és propietat de l'empresa Microsoft, la Universitat de Lleida no es farà càrrec de qualsevol mal funcionament del dispositiu després d'instal·lar-hi el programari.

 

 

   Darrera modificació: