Acreditació de caràcter econòmic a l'efecte de formalitzar la matrícula universitària com a becari o becària condicional el curs acadèmic 2017-2018 (MATRC)

Que cal fer per matricular-se com a becari/a condicional:

  • Si no has estat becari/ària MECD el curs 2016-17, has de sol·licitar l’acreditació econòmica a l’AGAUR d’acord amb el següent procediment:

Procediment acreditació de caràcter econòmic (MATRC)

Termini: del 16 de juny de 2017 al 16 d’octubre de 2017.

Sol·licitud: podeu realitzar la sol·licitud a tràmits gencat.

Resolució i notificació: L’AGAUR emetrà una acreditació, en un termini màxim de 10 dies a partir de la presentació de la sol·licitud i us informarà a través d'un SMS. La podreu descarregar mirant l'estat de les vostres gestions

Si s’acredita el compliment dels requisits econòmics, has de presentar l’acreditació, en la secretaria del centre, abans d’automatricular-te.

  • Si has estat becari/ària MECD el curs 2016-17 a Catalunya, podràs aplicar-te el descompte directament a la matrícula. Si has estat becari/ària MECD del curs 2016-17 d’una altra comunitat autònoma, ho hauràs d’acreditar presentant la credencial de becari MECD.

A més a més es validaran els requisits acadèmics, automàticament, en el moment de formalitzar la matrícula.

IMPORTANT

L’acreditació no comporta el dret a la beca de caràcter GENERAL, que convoca el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, que quedarà condicionada a la formalització de la sol·licitud i al compliment del que prevegi la convocatòria corresponent.

També es pot demanar la beca EQUITAT, en el moment que es publiqui la convocatoria.

 

 

   Darrera modificació: