Seminari TIDIC: Blockchain tecnologia del present i del futur. Introducció a les tecnologies Blockchain i Bitcoin

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
En remot
Web:
Blockchain tecnologia del present i del futur. Introducció a les tecnologies Blockchain i Bitcoin
Inici:
 | 
Seminari TIDIC: Blockchain tecnologia del present i del futur. Introducció a les tecnologies Blockchain i Bitcoin, a càrrec de Marc Romero (consultor de ChainLink).
 
 

El Seminari TIDiC del mes febrer ens aproparà a les tecnologies Blockchain i Bitcoin amb la participació del consultor de ChainLink, Marc Romero, i la seva intervenció “Blockchain tecnologia del present i del futur. Introducció a les tecnologies Blockchain i Bitcoin”.

En aquesta sessió, Romero farà una introducció als conceptes bàsics d'aquesta tecnologia i intentarà aclarir tots els dubtes dels assistents sobre el seu ús, el seu potencial i les seves aplicacions.

 

Els Seminaris TIDiC

Els Seminaris TIDIC són un espai de diàleg, aprenentatge, i discussió entre els estudiants del grau en Tècniques d’Interacció Digital i Computació (GTIDIC) del Campus Universitari Igualada-UdL, el professorat del GTIDIC, les empreses de TICAnoia, la comunitat de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, i el públic en general que estigui interessat en les noves tecnologies.

blockchain