Ajuts per a la creació de dobles diplomes

 Descarregar Pdf

Ajuts del Consolat General de França per a la creació de dobles diplomes

El Consolat General de França a Barcelona i el Servei de Ciència i Tecnologia de l’Ambaixada francesa llancen una convocatòria d’ajudes a les universitats i Instituts de Recerca de Catalunya, Aragó i Balears.

Té com a objectiu recolzar els esforços de col·laboració d’aquestes Comunitats Autònomes amb França mitjançant el finançament del desplaçament i les curtes estades d’universitaris i científics francesos invitats per tal d’assistir a conferències, seminaris o bé altres trobades que tinguin com a objectiu la creació de dobles diplomes.

Les sol·licituds hauran de presentar-se abans del 15 de novembre de 2005 a la següent adreça electrònica: secretariat@sst-bcn.com

El dossier de petició comprèn el formulari així com a tot document que cregui necessari. En el cas de que el comitè de selecció accepti la petició, el responsable científic espanyol haurà de posar-se en contacte ell mateix amb el participant francès a fi i efecte d’obtenir el seu acord i trobar la data de la seva vinguda. El Servei de Ciència i Tecnologia de l’Ambaixada francesa s’ocuparà de l’organització pràctica del viatge i l’estada de l’invitat francès.

La composició del comitè de selecció es publicarà a la pàgina web del Consolat General de França: http://www.consulfrance-barcelone.org/

Formulari

Des d'aquí podeu descarregar el formulari en format PDF.

Formulari, 95.8 KB

  Ambassade de France en Espagne Service pour la Science et la Technologie
Antenne de Barcelone
c/Moía, 8, 2° 08006 Barcelone
secretariat@sst-bcn.com
http://www.consulfrance-barcelone.org/
(+34) 93 567 77 99
(+34) 93 567 77 96
   Darrera modificació: