Ajuts per a l'habitatge i el desplaçament

 Descarregar Pdf
 
Què és

La Convocatòria d'Ajuts per a l'Habitatge i el Desplaçament, té com a objectiu donar suport, mitjançant ajut econòmic, a aquells estudiants, amb domicili familiar fora de les seus de la Universitat de Lleida (Lleida, Igualada), que es matriculin en estudis de grau o de màster oficial en un centre propi de la Universitat de Lleida el curs 2016-2017.
 
 
Qui pot sol·licitar l'ajut
 

Aquesta convocatòria s’adreça a estudiants matriculats en un estudi oficial (grau, màster oficial) en un centre propi de la Universitat de Lleida que no tinguin cap domicili familiar a  les seus de la Universitat de Lleida. Aquests estudiants han de reunir els requisits acadèmics i econòmics que preveu la base 3 de la Convocatòria.

Quan es pot sol·licitar

Els estudiants que vulguin sol·licitar aquest ajut hauran de descarregar l’imprès de sol·licitud i presentar-lo del 15 de setembre al 15 de novembre de 2016.

Els estudiants que sol·licitin aquests ajuts hauran d’aportar l’Acreditació del tram de renda familiar establert per a les Beques Equitat de l’AGAUR. 


On s'ha de presentar la sol·licitud

En el Registre General o Registres Auxiliars de la UdL o en el registre electrònic previst en la seu electrònica.

Quina documentació has de presentar 

CONVOCATÒRIA  

Llista provisional de persones admeses i excloses

Llista definitiva de persons admeses i excloses

Llista provisional d'adjudicacions

Les persones interessades disposaran d’un termini de deu dies, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, per tal de presentar al·legacions. Aquest termini finalitza el 23 de juny de 2017.

 
Més informació:
Servei d'Informació i Atenció Universitària
Tel. 973 003 588
info@udl.cat
   Darrera modificació: