Places

 Descarregar Pdf

Places per a la convocatòria SICUE 2019-20:

La Universitat de Lleida ha signat convenis amb universitats espanyoles  que permeten establir intercanvis d'estudiants entre les titulacions i àrees d'estudi comuns entre les institucions. Podeu consultar tota l'oferta disponible per al curs acadèmic 2017-18 en aquest enllaç.
Tingueu en compte que aquesta oferta s'anirà actualitzant fins el 2 de febrer, és a dir, que no és definitiva.

Com triar les possibles destinacions?

  • Per fer la cerca de places, podeu introduir els criteris de recerca que necessiteu, és a dir, podeu cercar introduint la vostra facultat i llavors obtindreu els llocs on hi ha possibilitat de mobilitat; també podeu filtrar per àrea d'estudi; combinar dos criteris, per exemple facultat i àrea d'estudis,o si ho preferiu, deixeu tots els criteris en blanc, premeu 'Search' i llavors apareixeran totes les institucions en les què hi ha possibilitat de mobilitat.
  • Llavors haureu d'entrar a la informació de les places, ja sigui accedint directament a la pestanya 'Relations' o prement sobre el nom d'una institució en el Mapa Interactiu o en el llistat relacionat davall del mapa.

ASPECTES A TENIR EN COMPTE:

  • En principi, a menys que s'indiqui el contrari en les observacions, es poden cursar assignatures, pràctiques, rotatoris i projectes finals de carrera. El pla d'estudis ha d'estar acordat amb el coordinador acadèmic del vostre cente i l'acceptació final dels estudis a cursar sempre depén de la universitat de destinació.

 

 

  • Recordeu que podeu triar fins a un màxim de 3 possibles destinacions per ordre de preferència i que qualsevol de les que indiqueu en la sol·licitud se us pot atorgar, per tant, no demaneu aquelles destinacions a les què no esteu disposats a anar.

 

OFERTA DE PLACES 2019-20

 

 

 

 

 

 

 

 

   Darrera modificació: