Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària

 

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) s'ubica en el principal Campus Agroalimentari, Forestal y Veterinari de Catalunya quant a titulacions i activitats R+D que s’hi desenvolupen en ciències de la vida.

Quant als màsters que ofereix s’agrupen en dos àmbits: Ciència i Tecnología Agraria i Alimentària, i Gestió Multifuncional de Superficies Forestals. Cal destacar que n'hi ha que estan reconeguts amb el segell europeu Erasmus Mundus.

L’ETSEA aposta per una docència de qualitat, impartida per professors de reconeguda vàlua, i connectada amb els avenços actuals en ciència i tecnologies agrícoles, forestals, alimentàries, biotecnologia i de l’àmbit de la veterinària i la producció animal. Es disposa d’instal·lacions adaptades a les noves tecnologies que permeten fer classes teòriques i pràctiques en grups reduïts i fer una avaluació contínua de l’aprenentatge. L’estudiant té l’oportunitat de fer pràctiques en les principals empreses del sector i estades en destacades universitats i centres de recerca del món.

Universitat de Lleida
Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari
Av. de l'Alcalde Rovira Roure, 191
25198 Lleida
 
   Darrera modificació: