Coordinació del Consell de Direcció i Delegació del Rector al Campus Universitari Igualada-UdL

 Descarregar pdf
Carles Capdevila Marqués
Carles Capdevila Marqués

Carles Capdevila Marqués
Delegat del Rector pel Campus Universitari d'Igualada-UdL
Campus Universitari d'Igualada-UdL
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada
igualada.rectoratdelegacio@udl.cat

Secretaria
Tel. 93 803 53 00 (extensió 7003)
igualada.secretariarectoratdelegacio@udl.cat

Funcions fonamentals

  • Coordinar les activitats acadèmiques (docents, de recerca, de transferència i innovació), tècniques i administratives que es desenvolupen en el Campus Universitari d'Igualada-UdL.
  • Coordinar la gestió dels recursos, equipaments i instal·lacions del Campus.
  • Representar a la UdL davant de les institucions i organismes de l'Anoia i el seu territori d'influència. Impulsar les interrelacions dels centres representats en el Campus amb les empreses ubicades a l'Anoia i el seu territori d'influència.
  • Intermediació dels centres representats en el Campus amb els serveis i unitats centrals de la UdL.
  • Gestionar les relacions del Campus amb la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Biografia

Doctor en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona i Professor Titular d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de Lleida des de l’any 1988.

Ha impartir docència a diversos màsters i programes de doctorat així com als graus en Administració i Direcció d’Empreses, Enginyeria Industrial i Educació Primària.

Ha col·laborat com a tutor dels estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (1995-2019).

La seva recerca ha girat al voltant de l’Anàlisi Multivariant, en el que ha publicat diversos treballs en llibres i revistes especialitzades. Ha estat membre del consell directiu de la Sociedad Española de Estadística e Investigación Operativa i del Consell Català d’Estadística.

En l’àmbit de la gestió universitària, ha estat director del Departament de Matemàtica (1997-2001), de l’Escola Politècnica Superior (2002-2004), Adjunt al Vicerectorat de Professorat (2005-2011), vicerector de Personal Acadèmic (2011-2019) i delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, des del març de 2020.

Ha estat conseller i coordinador de la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

   Darrera modificació: