Servei d'Atenció Psicològica

 Descarregar pdf

Amb la voluntat d’oferir a l'estudiantat la possibilitat d’obtenir atenció psicològica inicial i individualitzada per als diferents tipus de problemes psicoanímics, la UdL disposa del Servei d'Atenció Psicològica (SAP). Aquest servei té com a finalitat l'ajuda a l’estudiant que necessiti algun tipus de suport de caràcter psicopedagògic, psicològic o emocional, amb assessorament de manera personal.
 
La sol·licitud d'entrevista s'ha de demanar a través de l'aplicatiu de Cita Prèvia del Servei d'Atenció Psicològica (SAP) en aquest enllaç . Un cop realitzada la petició, rebreu un correu electrònic de confirmació al vostre mail d'estudiants UdL, amb les dades de la reserva de visita feta. Cas que la vulgueu anul·lar, ho heu de fer a través del mateix aplicatiu.
 
Els estudiants del Campus Igualada-UdL han de contactar directament amb la Unitat d'Informació i Orientació Universitària a través del telèfon 973 003 589 per concertar cita telefònica amb la persona que realitza el suport psicològic. Aquest servei es presta provisionalment via telefònica.
 
Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte a través de l'adreça electrònica del SAP:
 
 
Informació i Orientació Universitària
Servei d'Atenció Psicològica a l'Estudiant
Tel. 973 003 589
 

 

   Darrera modificació: