En èpoques d'exàmens, hàbits saludables

Descripció de la campanya:

En aquests dies, gairebé 1.600.000 estudiants universitaris s'estan enfrontant a un dels períodes més crítics de la seva vida acadèmica, els exàmens del primer semestre.

És una època d'estrès que es sol associar a moltes hores en un seient, falta de somni, mala alimentació i abandó dels costums habituals cap a altres que -moltes vegades de manera errònia- creiem més ben orientades per a aconseguir el tan anhelat “APROVAT”.

Desgraciadament, en molts casos, aquests costums no aconsegueixen que rendim més, i fins i tot poden perjudicar greument la nostra salut. Així, per exemple, segons dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la falta d'activitat física és la responsable directa del 6% de totes les morts anuals.

Des de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) us convidem a mantenir un estil de vida més sa i beneficiós per al nostre organisme, que repercutirà a aconseguir millors resultats acadèmics.

Segueix 4 senzilles regles:

- Descansa almenys 7 o 8 hores diàries.

- Alimenta't de manera equilibrada.

- Fes una mica d'exercici (amb 30 minuts al dia és suficient).

- Per descomptat, no t'oblidis d'estudiar de manera periòdica, evitant les “fartaneres” finals.

Aquests senzills consells faran que la teva ment estigui més buidada i activa, que augmenti la teva capacitat de concentració i estudi, i que en finalitzar el període d'avaluació els teus resultats siguin els millors possibles.