català     castellano     english

Vicerectorat d'Internacionalització

Antoni Granollers Saltiveri
Antoni Granollers Saltiveri

Antoni Granollers i Saltiveri
Vicerector d'Internacionalització
vint@udl.cat

Maricel Oró Piqueras
Adjunta vicerectorat
maricel.oro@udl.cat

Vanesa Samsó Casals
Secretària del Vicerectorat
vint.secretaria@udl.cat

Funcions del vicerectorat         

  • Coordina i gestiona la mobilitat internacional entrant i sortint d'estudiant, professorat i PAS.
  • Promou la internacionalització de la formació a la UdL.
  • Fomenta la formació i la participació d'alumnes, personal docent i PAS en la Cooperació Universitària al Desenvolupament (CUD).
  • Impulsa la captació d'estudiants internacionals.
  • Coordina i supervisa les relacions de la UdL amb universitats i institucions d'arreu del món.
  • Representa la UdL i el rector en les relacions i missions internacionals.

Biografia

Llicenciat en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor en Informàtica, especialitat Interacció Persona-Ordinador (IPO o també HCI, per Human-Computer Interaction), per la Universitat de Lleida.

Després de treballar dotze anys com a professional en diverses empreses informàtiques, des del 2004 és professor al Departament d’Informàtica i Disseny Digital de la Universitat de Lleida, formant part del Grup de recerca en Interacció Persona–Ordinador i Integració de Dades (GRIHO) de la UdL, del qual n’és l’actual director. Membre, en qualitat de soci i de l’equip de la junta directiva, de la Asociación Interacción Persona–Ordenador (AIPO) –la principal entitat a nivell espanyol i llatinoamericà en l’àmbit de la IPO– , i, membre també, de l'Special Interest Group on HCI (SIGCHI) de ACM i de la de la Red Colaborativa para soportar los procesos de enseñanza-aprendizaje en el área de Interacción Humano – Computador a nivel Iberoamericano (HCI-collab). Actualment també és membre del comitè “Education Committee” del SIGCHI. En l’àmbit docent, va rebre la Menció d’Excel·lència a l’Activitat Docent de la UdL l'any 2020.

Co-autor dels llibres “Diseño de sistemas interactivos centrados en el usuario” (2005), “New Trends on Human-Computer Interaction. Research, Development, New Tools and Methods” (2007), «Guia de contingut digital accessible» (2010), «Guia de contingut digital accessible: vídeo» (2013), «Tendencias y nuevos retos sobre Docencia en Interacción Persona-Ordenador» (2018), «Perspectivas en la Interacción Humano-Tecnología» (2022) i «Preproducción de Sistemas Multimedia» (2022), tots ells de la temàtica de la Interacció Persona-Ordinador.

A part de la docència a la UdL, col·labora en formació de temàtiques TIC i IPO en màsters i programes de doctorat de varies universitats –nacionals i internacionals– i a mida per empreses. Així mateix coordina convenis de transferència de coneixement i de tecnologia amb diverses empreses i entitats.

Contacte

Campus de Cappont
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Edifici annex, 2ªplanta
C. Jaume II, 67 bis
25001 Lleida
vint.secretaria@udl.cat
+34 973 00 35 39